top of page

IMPRESSIE

Vuur
Water
Lucht
Leven
Aarde
DOWNLOAD GRATIS* HET GRASDUINENPAKKET

* We vragen je gegevens omdat we graag weten wie interesse toont in Grasduinen.

Het pakket Grasduinen is zo opgebouwd dat je ermee als leerkracht of begeleider zelfstandig aan de slag kan. Dat kan in de klas of in en om jouw school. Neem de inleiding van het pakket door om te lezen over de aanpak. Wil je sterker inzetten op beleving, dan kan je komen Grasduinen in het gebied Duinengordel en trek je er op uit in de natuur of naar de boer.

GRASDUINEN @ DUINENGORDEL

​​Duinengordel is onderdeel van het Nationaal Park Hoge Kempen en bevindt zich in het noordoosten van Limburg op het grondgebied van Maaseik, Oudsbergen en Bree. Op de schattenkaart hieronder zie je de veelheid aan mogelijkheden om te komen Grasduinen.

Zin in meer? Maak je keuzes bij reserveer of roep de hulp in van ervaren Grasduiners om je te ondersteunen in het vormgeven van jouw les of uitstap.

kaart aangepast.jpg

GRASDUINEN BUITEN DUINENGORDEL

Grasduinen Buiten Duinengordel

Wil je met professionele begeleiding je eigen schattenkaart en belevingstraject ontwikkelen in jouw regio? Dat kan! Op basis van Grasduinen@Duinengordel wordt een traject opgezet om te Grasduinen in jouw streek. Neem contact op met BOS+ om te bespreken wat mogelijk is.

bottom of page